Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Nektek megy ez a weboldal?

Nektek megy ez a weboldal?

Figyelt kérdés

[link] a link.

Most csináltam, kb. 2-3 hónapja js-ezek, nekem megy (teszt: beleírsz valamit, lefrissíted vagy újranyitod a böngésződ, ha ugyanaz van benne, amit beleírtál, akkor válasz: működik!), de egyik barátom azt mondta, hogy neki nem, utána pedig kijelentkezett, most "nyugtalan" vagyok :D. Én Firefox 28.0-és verziót használok, Chrommal nekem ment, mással nem próbáltam, megtennétek, hogy más gépen, más böngészővel (a sajátotokkal :D) letesztelitek nekem? Amúgy csak kis projekt nekem, mert mindig mindent elfelejtek :D

2014. ápr. 30. 20:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Telorol nezve szet van esve az egesz tehat mar rossz.
2014. ápr. 30. 21:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Na jo, nincs szet esve csak borzalmas a design es nem egyertelmu hova kell irni. Egy darab boxot igazan megirhatnal reszponzivra.
2014. ápr. 30. 21:10
 3/10 A kérdező kommentje:
Na jó, nem telóra terveztem, de amúgy frissítéskor megmarad? Csak a textfield borderje 0, hogy gépen jól nézzen ki. Meg amúgy elég rondán nézhet ki állított 16:9 képarányban, mert százalékosan van megadva minden elhelyezés és méret.
2014. ápr. 30. 21:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Megmaradt :) adj meg az inputnak placeholdert. placeholder="Ide ird a szoveget"

Az <input > tagbe ird akarhova. :)

2014. ápr. 30. 21:16
 5/10 anonim ***** válasza:
nekem ez textareanak tunik nem inputnak. biztos nem volt engedélyezve a sütije a haverodnak. igen működik nálam, vagyis ha az a lényege, hogy elmenti cookieba amit beleirok.
2014. ápr. 30. 21:41
 6/10 A kérdező kommentje:

Ja, igen, a multiline miatt kellett a textarea :D

Amúgy akkor megnyugodtam.

És pont ez a lényege, mert szerintem ezt sql-lel nehéz lenne kezelni, meg lassú lenne, bár javítsatok ki, ha tévedek.

2014. ápr. 30. 22:30
 7/10 anonim ***** válasza:
[link] eredeti tartalmat hozzáteszi az előzőleg beírt új tartalomhoz, frissítés után.
2014. máj. 1. 09:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyébként logikus lenne, és elvárt, hogy ezt csinálja, mert mindig a "[semmi]"=+változó+;"expire=..."-hoz írom hozzá, és ilyenkor szépen pontosvesszővel elválasztva kéne megjelenniük, mint nálad. A bökkenő ott van, hogy ha én lefrissítek egy oldalt, nekem a szövegdoboz tartalma törlődik, és a fill() funkcióm arra van, hogy visszategye. Namost, ez logikusan magával hozná, hogy te azt hozzáírtad, így második frissítésre már dupla szövegnek kéne megjelennie, azonban ez nálam nem történik meg. Azon kívül: rohadtul nem értem, hogy ha megnézem a sütiket, akkor a névtelennek az értéke egy sokkal korábbi tesztszöveg, és nincs is más, tehát azt kell mondanom, hogy az nem a névtelen, hanem az alt+255 névvel dolgoztam egy ideig, tehát nem is mutatja a böngésző a név nélkülieket, és ezek szerint máshogy is kezeli, mert az értékét felülírja, nem pedig hozzáírja nekem Mozilla alatt. Tehát nyugodj meg, neked rendesen működik, nálam van fail, csak nekem éppenséggel a fail kell, hogy működjön ;D
2014. máj. 1. 10:57
 9/10 2xSü ***** válasza:
Jó arra, hogy ismerkedj a sütikkel. De a sütiknek van korlátjuk, ha jól rémlik maximum 4 kB-ot tudsz így tárolni, ami nem olyan sok. Ha hosszabb szöveget akarnál tárolni, akkor már gond lenne ebből a korlátból. Márpedig ha nagyon belemelegedek, írok ekkora hozzászólást itt a gyakorikerdesek.hu-n. ;-) Ha tovább akarod fejleszteni, akkor érdemes megismerkedni a HTML5 local storage-ével.
2014. máj. 1. 11:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát, eredetileg php-val terveztem meg egy txt fájllal, de 4000 karakter tényleg nem sok, de napi egy feljegyzés hozzáadásához és egy törléséhez pont jó is lesz nekem. ;D
2014. máj. 1. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!