Büntethet a google? A többi lent
Figyelt kérdés
Ha van két weblapom ami különálló és más témáról van szó, de mind a kettő hozzá van adva a google webmestereszközökhöz, az egyik saját fejből írtam (nincs linkelve egyik a másikhoz), a másikra termékleírásokat raktam fel amit másoltam a gyártótól az engedélyével és linkeltem a gyártó oldalát, akkor megbüntetheti mind a két oldalt a google, mivel egy webmestereszköz fókhoz van hozzáadva mind a kettő weboldal, vagy csak azt ahol a másolt tartalom van?2014. ápr. 26. 01:50
1/3 A kérdező kommentje:
Kicsit fáradt vagyok.. Kicsit módosítottam a kérdés leírását itt:
Ha van két weblapom ami különálló és más témáról szól, de mind a kettő hozzá van adva a google webmestereszközökhöz, az egyiket saját fejből írtam (nincs linkelve egyik weblap a másikhoz), a másikra termékleírásokat raktam fel amit másoltam a gyártótól az engedélyével és linkeltem a gyártó oldalát, akkor megbüntetheti mind a két oldalt a google, mivel egy webmestereszköz fókhoz van hozzáadva mind a kettő weboldal, vagy csak azt ahol a másolt tartalom van?
2014. ápr. 26. 01:57
2/3 anonim válasza:
Nem. Azért mert 1 fiók alatt van, nem jelent semmit.
Másolt tartalmat viszont nem szereti.
3/3 anonim válasza:
igen, ilyenkor cname beállítással érdemes átirányítani, ha azonos a két domain tartalma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!