Hogy kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
Eddig csak ilyen weeblys és hasonló oldalakat csináltam, de már egy ideje komolyabban is érdekel, csak nem igen tudom hogy kezdjek hozzá.Úgy tűnt sok korombeli (14-15-16 éves) gyerek szinte profin készít honalapokat.
Valaki tudna segíteni?Tudom hogy nagyon sokat kell hozzá tanulni, meg gyakorolni és stb.
2014. ápr. 25. 17:55
2/6 anonim válasza:
Szerintem sehogy. Ha már ott elakadsz, hogy "hogy kezdek hozzá" és eszedbe sem jut a google-t használni - pedig közben száz és száz kérdés fog felmerülni -, akkor ne haragudj, de neki se állj...
3/6 anonim válasza:
Megnézném azokat a profi honlapokat azért 14-16 éves srácoktól. :D
Egyébként, ha kell szakmai segítség írhatsz.
De előtte azért tanulgass, hogy legyen alapod. :P
4/6 anonim válasza:
#3-as:
Én 14 sem vagyok, de profi weblapokat tudok készíteni.
5/6 anonim válasza:
A kivétel erősíti a szabályt. De aki a google-al sem boldogul az ne álljon neki...
6/6 PHP de kóder! válasza:
#3-as:
Én 14 sem vagyok, de profi weblapokat tudok készíteni.
mutass egyet
ha nem valid, be se linkeld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!