Vírust töltöttem fel a szerverre, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az ininet ingyenes tárhelyére regisztráltam, hogy feltegyem az elkészült oldalamat. Egyik gépről a másikra át kellett másolnom a fájlokat, amihez (én,gyökér) egy régi pendrive-ot használtam,mert az volt kéznél. Mikor feltöltöttem, működött minden rendesen, aztán kb 10 perc után, a második frissítésnél az avast azt mondta, hogy fertőzés: URL:Mal
Mit csináljak vele? Futtattam avast-ot, Malwarebytes Anti-malware-t, leszedtem mindent a tárhelyről, de még mindig ugyanaz az üzenet, ha meg próbálom nyitni az oldalt. (pedig elvileg most már semmi nincs rajta) Hogy szabadulhatnék meg tőle?! Holnapra szükségem van az oldalra.
2014. ápr. 14. 22:52
1/2 anonim válasza:
Regisztrálj egy másik ingyenes oldalt
2/2 PHP de kóder! válasza:
a sajat gepedet ellenorizd eloszor is.
ha letoroltel onnan mindent, a tovabbiakban ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!