Hogyaaan? Légyszi olvass írj mert már megőrülök.
Figyelt kérdés
Van egy blogom, és oda szeretnék berakni egy zenét hallgatni html alapon, lejátszóval. természetesen csomó generátor van amivel meg lehetne csinálni, de mind url címet kér, nekem meg gépen van a zene. mit tudnék csinálni?
konvertálni se sikerült videóba hogy yv-n vagy youtubon felrakjam videófájlként, és az ott kapott html-t bemásoljam. Tudtok mondani valamit vagy progit ajánlani?
2009. dec. 18. 12:56
1/4 anonim válasza:
Egy netes tárhelyre mindenképpen fel kell töltened (a gépedről elég érdekes volna lejátszani, ha pl a gép ki van kapcsolva), akkor pedig már lesz url címed is hozzá.
2/4 anonim válasza:
Tárhelyre vagy valahova mindenképpen fel kell raknod a zenét, merthátszóval hostolni kell hogy elérje a lejátszó. Bár nem html alapon, azt felejtsd el gyorsan és nézz utána mi is az a html mielőtt ilyet mondasz. Winamppal streamelheted, van hozzá ilyen beépülő de nem tudom hogy szeretnéd e 0-24 a gépedet futtatni a zenéért.
Amúgy meg ezt ajánlom: [link]
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi ennyire azért nem értek hozzá:D sima generátorba szeretném berakni, ugyértem hova tudom feltölteni a zenét hogy legyn egy url cime?
2009. dec. 18. 13:07
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!