Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hány forint lenne a reális ár...

Hány forint lenne a reális ár amit elkérhetnék egy ilyen honlap elkészítéséért?

Figyelt kérdés

Úgy hogy abszolút mindent a netről tanultam meg, viszont van fantáziám és egy ilyen oldalt simán meg tudnék csinálni:

[link]

2014. márc. 26. 11:53
 1/3 anonim ***** válasza:

bocsi, de ez az oldal konvergál a nullával...

egy index.html némi szöveggel középen...

2014. márc. 26. 12:11
 2/3 Shaddark ***** válasza:

Viszont szép :)

Informatikai értéke valóban nincs, ellenben lehet művészeti értéke az alkotásodnak. Egy festményen sincs adatbázis, mégis némelyikért vagyonokat elkérnek :))

Attól függ hogyan csinálod, ha te készíted a portfóliót, (elmégy, felméred mire van szükség, fényképezel, filmezel, megbeszélsz, kliens válogat, x alkalommal meggondolja magát és cserélsz)... akkor egész sokat.

Ha csak kapott anyagból dolgozol akkor kb, mint egy fényképalbumért, 10-20K körül.

Én azt javaslom ha tudsz szép dolgokat alkotni akkor egy profival fogj össze aki jártas a kódolásban is (azoknak jellemzően a szép-érzéke és múvészeti hajlama konvergál a nullához, mint nekem is :D ) és akkor bármilyen komolyabb dologba belefoghatsz.

2014. márc. 26. 13:34
 3/3 Drone007 ***** válasza:

10-15 évvel ezelőtt érhetett volna valamit, ma már azonban egy ilyen egyszerű sitebuild-ért elég tisztességtelen dolog pénzt kérni. Főként, hogy az oldal szerkezetileg is nagyon elavult.

Én inkább azt tanácsolnám, hogy tanuld tovább a webfejlesztést, és koncentrálj a szabványos felépítésre, és a html/css jobb megismerésére. Ha ebből akarsz megélni, akkor pedig célszerű lenne olyanoktól tanulni - nem itt :) - akik tapasztaltak a webfejlesztésben, és akár még a szerveroldali programozásba is beletanulhatnál.

Sok sikert!

2014. márc. 26. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!