Regisztrálnátok egy olyan oldalra, ahol napirendet tudnátok tervezni?
"A facebookra se gondolt senki... Amíg meg nem csinálták."
Dehogynem. Ez logikai ellentmondás. Persze, hogy gondoltak rá, mielőtt megcsinálták.
Amúgy egyetértek azzal a kritikussal, aki megkért, hogy próbáld meg eladni.
Ez a kérdés valóban egy kicsit olyan, mint a farokméretes kérdések. Viszonylag kevés lány fog rácuppanni arra, hogy kisebbrendűségi komplexusa van az embernek. Hasonlóképpen arra sem fognak könnyen rácuppanni a userek, hogy van egy siteod, amiről te magad sem tudod, hogy jó-e.
Egyébként, nem tudom én sem, hogy a Google Calendarnál jobb napirend tervezőt hogyan képzelsz el. Nem mondom, hogy nincs ilyen, csak azt, hogy a kérdésből ez ki sem derült. Az én napirend tervezőm például egy 3 soros shell script lényegében. Amondó vagyok, minél egyszerűbb, annál jobb.
" ajánlatokat is tenne, hogy mit csinálj, ha unatkozol."
Ezt a funkciót például nem értem. Rengeteg alkalmazás van, ami a szórakozásra szánt idő kitöltésében segít. Például Foursquare. Ezek teljesen jól működnek.
A "mit csinálj, ha unatkozol" jellegű feature értelmét én legfeljebb tizenévesek esetében tudom értelmezni. 18-23 év felett ilyen problémával nem küzd az ember. Kivéve, ha munkanélküli vagy depressziós. Tehát ha egy ilyen alkalmazást szeretnél, akkor azzal pont, hogy a tizenéveseket volna érdemes megcélozni. Akkor viszont mi értelme a napirend tervezésnek? Az iskolában nincsenek meetingek, szinte az összes program kötött, a sok szabadidőnek hála pedig az ad-hoc programok megszervezése is sokkal egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!