Mit kell beállítani a kosárba gombon?
A leírtak alapján még eléggé hadilábon állsz a szükséges ismeretekkel ahhoz, hogy webáruházat csinálj.
Mennyit tudsz az adatbázisokról? És - mondjuk - php-ről?
hát bármilyen más programnyelvet is választhatsz. De adatbázis és program nélkül statikus HTML oldalakkal nem fogsz sokra menni.
Gondoltál arra például, hogy mi történik akkor, ha esetleg valaki meg is akarja VÁSÁROLNI a kosár tartalmát?
Megkérdezhetem, hogy mennyi idős vagy?
És egyébként hol vannak most a termékeid? Meg hogyan adnád össze az árukat?
Ahogy az előttem szólók is írták: adatbázis (pl. MySQL) és szerveroldali programozás (pl. PHP) kell a feladathoz.
A HTML csak azt íjra le, milyen elemek vannak a lapon, működést nem írhatsz le vele.
ha ennyire alapon vagy még, és szükséges a webáruház, javasolom bérelj egyet havi pár ezerért.
mert ahogy a többiek írták, ehhez már szervoldali adatfeldolgozás, és adatbázis használat kell.
Szerintem használj valami CMS-t ahhoz nem kell érteni és látványos a végeredmény
Joomla legyen mondjuk és webshopnak Virtuemart
Szerintem a kérdés az, hogy a kérdezőnek mi a célja. Ha tanulni akar, akkor ne Joomlázzon meg béreljen webshopot, hanem folytassa a tanulást. Ha tényleg a webshop kell neki, akkor egyértelmű, hogy a legokosabb vagy egy készet használni, vagy bérelni a bolthelyet valahol, ebben igazatok van.
De ezért kérdeztem fentebb a kérdező korát, mert ha még gyerek, akkor bíztatnám arra, hogy kezdjen el tanulni szerveroldali programozást egy kicsit, a php igazán könnyű (én mysql helyett PostgreSQL-t ajánlanék, de elfogult vagyok :) ).
ha tanulni akarod, akkor kezdj el ismerkedni a PHP, MySQL és ezek lehetőségeivel.
Ehhez az kell hogy szakíts a jelenlegi HTML szerkezettel, és egy PHP -ból kiindulva kezeld le az oldalak tartalmának betöltését.
Esetleg egy OKJ -s képzésen ennek alapjait megtudják tanítani, ha önállóan nem megy.
minden esetre elég hosszadalmas lesz semmiből megtanulni, megtervezni, felépíteni.
pl. regisztráció, termékek kategórizálása, listázása, keresése, kosárba helyezése, felhasználónkénti kosár lekezelése, rendelés feladása, megrendelések admin panelen listázása...
és még nincs is benne olyan hogy barátságos URL, kártyás fizetés raktárkészlet szinkronizálás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!