Hogyan tudnék reklámokat alkotni?
Ha nem is alkotni csak betenni az oldalamra...
Na de a weboldalamat akarnám reklámozni INGYEN! Sok oldalon tapasztaltam hogy mindenhol reklámok, és valamikor át is visz egy másik oldalra. Én is ilyet akarok! Tudnátok segíteni?
"Hogyan tudnék reklámokat alkotni?
Ha nem is alkotni csak betenni az oldalamra...
Na de a weboldalamat akarnám reklámozni "
3 mondatban, 3 különböző dolgot akarsz...
Mielőtt publikálsz valamit, akár kérdést, akár a honlapodon valamit, akár a reklámszövegedet: gondold át, mit szeretnél, és ha lehetőség van rá, ellenőrizd a szöveget még egyszer elküldés előtt.
</off>
Keress hasonló témájú, alig látogatott site-okat, akikkel link-/bannercserézhetsz, baráti alapon. Ez ingyen van.
Tudjátok a gyerekek, szeretik ha népeszerűek. Én pedig így lehetnék. 9 éves vagyok...
Weboldalam linkje: [link]
Nos, kedves Borzi, esetben az egyetlen lehetőséged tényleg a baráti banner-/linkcsere maradt; ingyen reklámozni nemigen fogsz, rendes, fizetős reklámszerződést meg a korodra való tekintettel nem köthetsz a hatályos jogszabályok szerint.
Tégy így: Keress fel sok kis, a tiédhez hasonló, alacsony látogatottságú oldalt. Keresd fel mindegyiknek a tulajdonosát/szerkesztőjét, és próbálj vele megegyezni abban, hogy kiteszed az oldaladra a bannerét, ha ő is kiteszi a tiédet. Ilyen egyszerű.
Borzi: az a gond, hogy ha egy átlag szemlélő a weboldaladra téved, nem igazán látja, hogy miért jó neki ott maradni. Lát reg és loginformot, egy focicsapatot középen, önreklámot az oldal tetején, egy felesleges szabályzatot, és egy szívélyes üdvözlést. Design-ilag és tartalmilag sem fogja meg az embert. Ez a kék-fehér-piros-sárga sz.v.sz. átgondolásra szorul.
Meg például nem tudom, mit kapok akkor, ha beregisztrálok. Csak annyit írsz: "üzenőfal és képek megjelenítéséhez" jelentkezzek be. De nem tudom, miért akarom én látni azt az üzenőfalat, meg nem tudom, milyen képekről van szó. Üzenőfalat látok Facebook-on, képeket meg mindenhol. Nézd meg a nagy oldalakat: valahol nem kell regisztrálni a tartalom megtekintéséért, valahol pedig igen, de ott nem csak annyi áll, hogy "jelentkezz be", hanem elmeséli, miért jó bejelentkezni.
Az egy nagyon dícséretes dolog, hogy 9 évesen nem Pokémon tazókkal, hanem HTML-el, sőt PHP-val is játszol, és tényleg szép teljesítmény, amit összeraktál (a PHP-s üzifalra gondolok, bár nem próbáltam ki, szóval csak megelőlegezem, hogy működőképes). :) És ezt folytasd is. Viszont én azt javaslom, hogy gondold át egy picit külső szemlélőként, ki mit talál az oldaladon. Illetve nézegess weboldal sablonokat és ötleteket merítve újradizájnolhatnád az oldalad. Szerintem ezek átgondolása után lenne érdemes komolyabban népszerűségben gondolkodni. :)
Vírust? Ezzel nem látogatottságot fogsz elérni, hanem azt, hogy bejelentik az oldalad, és mindenkinél jelezni fog a vírusirtó... így voltaképp senki sem fogja nézni az oldalad. Ezt hívják öngólnak.
Teendőid:
1. Tuningold fel az oldalad. Korrekten leírtam (#6), mi a gond vele.
2. Amíg nem vagy képes SEO-zni vagy pénzt keresni és beleölni, addig érd be ingyenes megoldásokkal.
3. Ha már van rá szakértelmed vagy pénzed, akkor pedig mehet komolyabban az ügy.
De az 1. pont nélkül minden más felesleges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!