Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek jó ez az oldal? :...

Szerintetek jó ez az oldal? : www.starfan. Ewk.hu

Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 12:21
 1/5 A kérdező kommentje:
www.starfan.ewk.hu
2009. dec. 12. 12:21
 2/5 anonim ***** válasza:
nem
2009. dec. 12. 13:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Hibák:

1. a menüben Varázslók a Waverly helyből nálam Firefox 2 sorba fér ki, ezért rálóg az alatta lévőre.

2. ne használj olyan betűszíneket,amelyek nehezítik az olvasást

3. a kép szerintem nem igazán nyerő, és torz is.

2009. dec. 12. 13:10
 4/5 A kérdező kommentje:

1. nem tehetek róla így adja ki

2. majd megcsinálom

3. a www.ewk.hu oldal a szar

2009. dec. 12. 16:23
 5/5 anonim válasza:

Nekem azért nem tetszik az oldal, mert nem ismerem a sorozatot, de ezek alapjan nem is szeretnem megismerni. Nem kelti fel a kivancsisagomat, nem csigazz fel. Azonkivul nincs mit csinalni az oldalon. Menupontonkent ot mondat tul keves ahhoz, hogy elidozzek az oldalon. Az egesz weblap elolvasasa nagyjabol tiz percet vesz igenybe.

Javaslom, hogy nezz utana mas rajongoi oldalaknak. Irjal hosszabb szovegeket, tegyel be egy csomo linket a szineszekrol, a keszitokrol, a studiorol. Keress a neten hatterinfokat, kisebb pletykakat roluk. Ismerjem meg ezeket az embereket egy kicsit es szeressem meg oket. A reszek tartalmat ird le, es legyen ilyen menupont, hogy reszek. Keress a youtube-on videokat es linkeld be oket. Magyar es angol nyelvueket egyarant.

Ha rajongoja vagyok ezeknek a sorozatoknak, akkor akarjak ide visszaterni rendszeresen es legyen mit olvasnom.

2009. dec. 19. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!