Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudom megnezni hogy a...

Hogyan tudom megnezni hogy a weblapom naponta hanyan neztek meg?

Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 12:08
 1/10 compactegon ***** válasza:
95%

Legegyszerűbb itt regisztrálni:

[link]

Beírod a weblapod nevét és bemásolod a kódot, amit kapsz. Be tudod állítani, hogy minden kattintást számoljon, vagy csak a különböző látogatókat.

2009. dec. 11. 12:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Attól is függ milyen weblapod van, de általában a statisztikánál tudod megnézni a napi látogatottságot.
2009. dec. 11. 12:31
 3/10 A kérdező kommentje:
kaptam 1 hosszu linket azt hova tegyem
2009. dec. 11. 12:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Weblapod forráskódjába kell beágyazni a linket. Lehetőleg a főoldalra.
2009. dec. 11. 12:55
 5/10 A kérdező kommentje:
tudom huje kerdes de meik a forraskod?
2009. dec. 11. 13:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Istenem...pfff... -.-" amit megkaptál... de mijen weboldal...ez a kérdés b... írd már le,és tudunk segíteni...
2009. dec. 11. 13:49
 7/10 A kérdező kommentje:
hupontos weblap. meg nagyon kezdo vagyok es csak szeretnem latni hogy hanyan tevednek az oldalamra
2009. dec. 11. 14:08
 8/10 anonim ***** válasza:

ha pl extra.hu a tárhelyed (amit kétlek) akkor ahoz van látogatási statisztika.

Ha valamilyen sablonos ingyenes weboldal akkor némelyikhez ott is van látogatószámláló.

Ha csak simán azt akard tudni, hogy hánylátogatód volt akkor egy számlálót kell beépitened a weboldaladba (de ha nem tudod mi az a forráskód akkor előbb egy könyvet vegyél amiből megtanulod).

Minden fajta számlálót be kell ágyazni a weboldalad forráskódjába.

google -nek is van egy nagyszerü összetett részletes látogatási statisztika készítője, ráadásul ingyenes.

[link]

2009. dec. 12. 11:32
 9/10 anonim ***** válasza:

extra.hu is ingyenes, csak most nem lehet rá regisztrálni.

(ja és némelyik "sablonos" lap többet ér nála)

2009. dec. 12. 17:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Az extra is ingyenes ez igaz, de az lényegében csak tárhely. Nem ad semilyen sablont a kezedbe és webes szerkesztőt, hogy kreálj valamit.

Biztos van olyan sablonos weboldal ami jobb vagy szebb mint egy extrán összedobott oldal.

Nekem csupán anyi a bajom az ilyen "sablonos" ingyen szerkeszd magadnak amit akarsz oldalakat, mert telerakják reklámmal és mindenféle felesleges dologgal mint pl óra, zenelejátszó, naptár, kutyafüle... Frászt kapk ha egy ilyen oldalra tévedek. tisztelet a kivételnek aki hozzáértően igényesen elkészit egy ilyen oldalon valamit.

2009. dec. 12. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!