Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen extra szolgáltatással...

Milyen extra szolgáltatással bővítsem fejlesztés alatt lévő kis oldalam!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy pici fejlesztés alatt lévő videós oldalam, ami olyan oldalakról mint pl. az indavideo, vagy a videa -ről meg vagy tucatnyi másik hasonló videó megosztó oldalról össze szedi a filmeket, és kategorizálva kereshetővé teszi mobil felületre is külön elkészítve. Jelenleg nem sok tartalom van, de bővítem...

Kérdésem, az lenne, hogy ti milyen extra szolgáltatásokat ajánlanátok még hozzá?

Mint írtam fejlesztés alatt van, így jelenleg itthonról üzemel, szóval bocsánat ha picit lassan töltődik be a felfele fél megabites neten... :-)

2014. febr. 23. 19:38
1 2
 11/15 Drone007 ***** válasza:

Elnézést, hogy lejoomláztam, reméltem, hogy saját projekt. Így csak gratulálni tudok.

A külön mobil oldal csak azért aggályos, mert külön rankingot kap. De egyébként megvan annak is az előnye.

De egy kis elmarasztalás: ha xhtml doctype-t használsz, akkor kövesd a szabványt!

2014. febr. 24. 18:21
 12/15 A kérdező kommentje:

látom a képekre panaszkodik... :-(

hogy kap egy load-src -t, és csak után tölti be...

De mindjárt javítom. :-)

2014. febr. 24. 19:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Grat mióta foglalkozol a dologgal? :)
2014. febr. 26. 09:10
 14/15 A kérdező kommentje:

Magával a weboldalak készítésével elsőnek 13 éve hobbi szinten kezdtem el, aztán ezen az irányon továbbtanultam, és ma már 8 éve ebből is élek.

Ezt a projektet 2 hete kezdtem el, szabad időmbe fejlesztgetem. :-)

még nagyon alap dolgok vannak csak meg, de folyamatosan bővítem.

Úgy 3 hét múlva szülinapomra szeretném ajándékba adni magamnak. xĐ

Szóval van még meló, persze ötleteket szívesen fogadok. :-)

Most a regisztráción (akár facebook acountal) és a comment rendszeren dolgozom.

Közben jött egy másik ötlet is, úgy hogy még lesz átalakítás rendesen. :-)

Az egyik ilyen ötlet, hogy kedvencek közé lehessen rakni filmeket, illetve hogy listázzam a felhasználónak azokat amiket korábban megnézet...

Persze ha vannak még ötletek szívesen fogadom. :-)

2014. febr. 26. 09:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Grat :)

Szép :) teljesítmény

2014. febr. 26. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!