Ilyet, hogy lehet?

Figyelt kérdés

Hogy lehetne olyat, hogy van egy lap az oldalon, amin ilyen hírek meg ilyesmik vannak és , hogy kiírja (bal oldalra, a címet, de ez mindegy mert azt tudom, hogy kell) és alatta kicsiben a hír tartalmának egy részét és a szöveg alatt jobb oldalt lenne egy kis gomb amire ha rányomok megjelenik a említett hír többi része , majd ha újra kattintok eltűnik ezek alatt pedig lenne egy vízszintes vonal (ami színes) és utána megint következik egy hír amikre ugyanezek igazak.

Ilyet, hogy lehet megcsinálni a legegyszerűbben vagy a leggyorsabban?

2014. febr. 22. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:
javascriptel, a div méretét vagy visible tulajdonságát kellene állítgatni
2014. febr. 22. 20:34
 2/3 A kérdező kommentje:

és azt , hogy lehet hogy ha már betettem a scriptet akkor csak az tűnjön el aminek kell és ne az egész oldal, mert most például találtam egy ilyet :

asd1

<script>

function mutat(mit, mi) {

if (mit.style.display == "block") {

mit.style.display = "none";

mi.innerHtml = "Mutat";

}else{

mit.style.display = "block";

mi.innerHtml = "Elrejt";

}

}

</script>

<a id="mutat_a" onclick="mutat(document.getElementById('mutat_div'), document.getElementById('mutat_a'))">Elrejt</a>

<div id="mutat_div" style="display: none;">asd2</div>

<hr></hr>

asd3

de itt az a baj, hogy a hr-től fogva az "asd3"-at is eltünteti és mindent ami a "megjelenítendő" tartalom alatt van, ezt hogy tudnám megcsinálni??

2014. febr. 22. 21:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem sokkal egyszerűbb hogy szánsz kb 1 órát arra hogy megtanuld jquery-t (javascriptet kiegészítő könyvtár), mert azzal hihetetlenül egyszerű ezeket megcsinálni.

[link]

2014. febr. 23. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!