Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Valami jó kis jutalékos...

Valami jó kis jutalékos hírdetést?

Figyelt kérdés
Van egy 100 napi nézettségű oldalam és kéne valami jutalékos hírdetés amin tudok egy kis pénzt szerezni, nem tudok pár iylen oldalt akivel lehet teljesen kötetlenül egyszerűen ilyen csinálni? mitn pl csajozásitanácsok oldal
2014. febr. 11. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Először tanulj meg magyarul, aztán viríts valamit mert napi 100 oldalletöltésért a kutya nem fog egy fillért sem fizetni.
2014. febr. 11. 09:53
 2/4 anonim ***** válasza:

ha napi 100 ezer lesz, akkor leszel értelme befektetni nálad hirdetni.

addig google, etarget...

2014. febr. 11. 10:22
 3/4 Német_Tibor ***** válasza:

Google Adsense: [link]

De ennek tényleg csak akkor van értelme, ha több ezres látogatószámot tudsz elérni (mondjuk normális tartalommal).

2014. febr. 11. 22:14
 4/4 A kérdező kommentje:
kerestem már zsebpénznyiket és annyi nekem bőven elég, nem kell leugatni és amúgy elmondom hogy nem 100 oldal letöltés hanem 100 fölötti egyedi látogató, a kettő k*rvára nem ugyan az, máris az hogy most tényleg nagy balhé hogy elírtam két helyen...
2014. febr. 12. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!