Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi a hiba ebben a beléptető...

Mi a hiba ebben a beléptető kódban?

Figyelt kérdés

Na szóval lenne egy beléptető rendszer minta. Erről az oldalról mentettem: [link]

Mindent megcsináltam, a Belepteto nevű mappát felmásoltam fpre, benne volt minden php fájl ami kell. Majd amikor az oldalamon megnéztem hibát dobott ki. ezt: [link]

Na most mi lehet a probléma?:( Illetve felvetett egy kérdést..nem kéne tartalmaznia egy sql fájlt ami az adatokat tárolja?

2014. febr. 8. 12:59
 1/3 Tengor ***** válasza:
100%

A hibaüzenetek elég világosak:

No such file or directory

Headers already sent by

Failed opening 'config.php' for inclusion

SQL fájl nem feltétlenül kell, ha adatbázis működik a háttérben.

Szerintem ahelyett, hogy összelopkodott kódból próbálsz összerakni valamit, inkább...

a.) próbáld végiggondolni, hogy mit is akarsz csinálni, és írd meg saját magad

b.) próbáld megérteni, hogy mit csinál a kód, amit találtál

2014. febr. 8. 13:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Jogos amit írsz természetesen. Viszont ebből tudok tanulni a legtöbbet. A lopott kódokat természetesen nem csak másolom és beillesztem (najó deföleg pontosan ezt csinálom), hanem utána is olvasok, sőt nem is kell utánaolvasni mert legtöbb esetben mellékletként ki vna írva hogy ez mi és miért. W3schoolsról is tanulok meg ugye suliban. Viszont regisztrációs rendszert nem csináltunk. Ezért is kérdeztme rá hogy mi a hiba. Oké nem tudom a hiba okát de ha esetleg valaki segítene a javításban már egyel előrébb is lennék hogy most ez a hiba pontosan miért is jött létre és mivel tudtam javítani.
2014. febr. 8. 13:42
 3/3 Megmondó Ember ***** válasza:

Most a jelenlegi hibaüzenet ugye: Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'Database User'@'88.151.96.4' (using password: YES) in /belepteto/include/database.php on line 23

Access denied for user 'Database User'@'88.151.96.4' (using password: YES)

Tehát az adatbázis csatlakozással van a gond, a database.php-ban kell megadva lennie a hostnak, felhasználónévnek, jelszónak, dbname-nek. A hosthoz 88.151.96.4 van adva a felhasználónévhez Database User, egyik sem jó, az atwnek a saját adatbázisát kell használni, amit előbb aktiválni kell. Ezután a szükséges adatokat megtalálhatod az ATWn bejelentkezve az Admin menü MySQL almenüjében.

2014. febr. 8. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!