Mi a hiba ebben a beléptető kódban?
Na szóval lenne egy beléptető rendszer minta. Erről az oldalról mentettem: [link]
Mindent megcsináltam, a Belepteto nevű mappát felmásoltam fpre, benne volt minden php fájl ami kell. Majd amikor az oldalamon megnéztem hibát dobott ki. ezt: [link]
Na most mi lehet a probléma?:( Illetve felvetett egy kérdést..nem kéne tartalmaznia egy sql fájlt ami az adatokat tárolja?
A hibaüzenetek elég világosak:
No such file or directory
Headers already sent by
Failed opening 'config.php' for inclusion
SQL fájl nem feltétlenül kell, ha adatbázis működik a háttérben.
Szerintem ahelyett, hogy összelopkodott kódból próbálsz összerakni valamit, inkább...
a.) próbáld végiggondolni, hogy mit is akarsz csinálni, és írd meg saját magad
b.) próbáld megérteni, hogy mit csinál a kód, amit találtál
Most a jelenlegi hibaüzenet ugye: Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'Database User'@'88.151.96.4' (using password: YES) in /belepteto/include/database.php on line 23
Access denied for user 'Database User'@'88.151.96.4' (using password: YES)
Tehát az adatbázis csatlakozással van a gond, a database.php-ban kell megadva lennie a hostnak, felhasználónévnek, jelszónak, dbname-nek. A hosthoz 88.151.96.4 van adva a felhasználónévhez Database User, egyik sem jó, az atwnek a saját adatbázisát kell használni, amit előbb aktiválni kell. Ezután a szükséges adatokat megtalálhatod az ATWn bejelentkezve az Admin menü MySQL almenüjében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!