Mit tegyek az oldalamra még?
1. Tanulj meg helyesen magyarul írni, vagy pedig ne magyarul vezesd az oldalt. Az 'oldalt' ne 'oldinak' hívd ha lehet, így úgyis csak 1 betűt spórolsz de annak árán hogy retardáltnak tűnsz. Az írni az hosszú í. Szöveget pedig formázz. Nem nehéz az írásjelek után szóközt ütni.
2. Túl személyes az oldal, ezért akit nem érint nem fogja megnézni. Minek?
3. Csillog-villog,, saját kurzor, a chat fal háttere miatt olvashatatlan az írás. -> Senki nem fogja használni, mert kifolyik a szeme.
4. Semmi hasznos információ nincsen az oldalon.
Nem az a kérdés hogy mit tegyél még az oldaladra hanem hogy hogyan helyezd el a meglévő tartalmat, hogy az a legtöbb ember számára emészthető legyen. Én személyesen az első 5 mp-ben ki akartam kaparni a szemem ahogy megnyitottam a honlapodat mert egy merő borzalom.
Ja és
5. A 'Ne lopj' szöveget tüntesd el, mert szerintem a honlapod grafikáit nem te gyártottad le, szóval ha ragaszkodunk hozzá akkor te is úgy loptad. Így csak egy infantilis kijelentés.
jóvan, nem kenyerem, hogy bántsak egy 12éves kislányt, de meg kell mondanom, hogy ilyen oldalt az életben nem fog látogatni senki.
Viszont ennyi idősen is gáz az ízlésficam. Ez a piros háttér vakító, neked nem fáj?
1.Tudok helyesen írni,de nem szeretem a hosszú i-t használni.És az miért baj ha az oldalt oldinak hivom?
2.Szerintem nem túl személyes.Mert csak a hörijeim menüpont ami személyes.S nem írtam,hogy róluk szól az oldal,mert nem róluk szól (vagyis a hörcsögeimről)szóval pár höris cikket igenis a hörcsöggazdák elolvasnak.
3. Csillog-villog minden mostanában és ez nekem tetszik.Szerintem így egész jó..És a chat szerintem olvasható.
4. ...........
Ja és a piros dizi csak pár napig marad(max.egy hétig)aztán más lesz.
És nincs ízlésficamom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!