Milyennek találjátok a blogot?
Figyelt kérdés
Csak kísérletezek még vele, de mondjuk stílusilag milyen? Ha elolvasod, akkor mondjuk a későbbiekben még visszanéznél rá? Vagy próbálkozzak még?
2014. febr. 3. 23:38
1/4 Grim13 válasza:
így külsőre kicsit túl kevert és átlagos, olyan mint mikor túl akarod díszíteni de csak egy kavalkád lesz de a téma nagyon jó, a külsőtől függetlenül visszanézek !
2/4 anonim válasza:
A tartalom középszerű (komolyan, piálós ostoba elmélekedés?), ami miatt a stílus is elég fárasztóvá válik. Javaslom akkor írj, ha történik valami.
3/4 anonim válasza:
netszemét. Ilyen piálós blogot utoljára 14 évesen vezettem de gyorsan be is láttam hogy ez vérciki.
4/4 anonim válasza:
látom már elittad az agyad.
Nekem még meg van, szerencsére ez a korszak kimaradt az életemből, és tudok gondolkodni, mielőtt ilyen izét kirakok a netre, hogy ezt ki a ... fog érdekelni.
Külsőre tucat blog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!