Gportal-ra hogy lehet olyat hogy hópelyhek essenek le?
Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 12:20
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Előző vagyok. A kiválasztott kódot egy egyszerű modulba bemásolod (a html-es részbe) és kész. (ne középre igazítottba másold, ott csak ha rákattintasz a modulra, azon az oldalon működik)
4/10 anonim válasza:
SZIASZTOK.éN IS PONT EZZEL A PROBLÉMÁVAL KÜSZKÖDÖM! VAN EGY OLDIM ÉS EGYSZERÜEN NEM TUDOM BETENNI A HOPEHELY 6OST A MODULBA.NEM TALÁLOM AZT A BIZONYOS HTML ES RÉSZT!IGAZ EZ EGY KÖZÉPRE BEÁLLITOTT DE EGYSZERÜ MODUL!MOST MIT CSINÁLJAK?
5/10 anonim válasza:
írjátok le lécci hogy a már meglévő modulba hogy csináljam meg!modulkezelö? és onnan hogy tovább?
6/10 anonim válasza:
Ha azt akarod hogy valaki ne meneküljön el az oldaladról, akkor sürgősen felejtsd el a pelyheid!
7/10 anonim válasza:
KAPCSOLD KI A ROHADT CAPS LOCK-t, VAGY MEGBASZNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44444444négynégy
8/10 anonim válasza:
be kell nyomni a forráskódot.. de ezt bármelyik portálépítős oldal megmondja -.-"
9/10 anonim válasza:
de, ha valaki nem ert hozza akkor miert ilyen bonyolultal kezd???
10/10 anonim válasza:
Már 3 éve GP-zek, és szerintem ez az alapabbnál is alapabb dolog. 1. Látrehozol egy modult a modulkezelőben, melynek a címe lehet pl. hópehely-effekt. 2. Bal/Jobb oldalra állítsd a modult. 3. Lépj be a szerkesztői nézetbe, vedd ki a pipákat alulról, aztán a forráskódba illeszd be a kódot. 4. Nyomj OK-ét.
Ennyire egyszerű. :)
a kodoscsaj.gportal-on vannak ilyen kódok, meg ardesign.try.hu, aranymeli.gportal, adryka.gportal <<<--- ezek mind hasznos oldalak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!