Mi a váleményetek róla, ismeritek a Webshop hun webáruházkészítő szofttvert?
A napokban találtam a [link] oldalra, mint ingyenesen letölthető és használható webáruházkészítő szoftverre.
Amihez fizetős modulokat is lehet vásárolni.
Érdekelne a véleményetek.
- Az ingyenes verzió által biztosított funkciók mennyire elégségesek egy jó webáruház működetéséhez?
- Dolgozott már valamelyikőtök ezzel a programmal?
- Megbízható a működése, könnyen kezelhető (üzemeltetői és látogatói oldalról is érdekelne)?
- Szerintetek milyen funkciók szükségesek még a fizetős modulokból, hogy egy valóban korszerű webáruházat lehessen vele kialakítani?
- Összehasonlítva más "ingyenesen is elérhető" webáruházprogramokkal (Presta...., stb) milyen helyre sorolnátok a webshop hun rendszert?
Kérdéseim háttérében egy későbbi webáruház indítási szándék, előzetes tapogatódzás munkálkodik.
Köszönöm. Az általad ajánlott Opencart 1.5.4.1 egy teljesen amatőr felhasználó által is üzembehelyezhető és működtethető? Vagy kell hozzá előzetes informatikai felkészültség és jártasság is?
Nem csak egy "valamilyen próbálkozós" webáruházra gondolok, hanem olyanra, amitől tényleg napi rendszeres forgalmat várok, és a biztonság (adatbiztonság, megbízhtóság) mind üzemeltetői mind felhasználói oldalról fontos tényező.
Rákerestem és tényleg nem tűnik vészesen bonyolúltnak.
A Te webáruházad mekkora forgalamt kezel napi szinten?
Menyi a napi látogatód, és belőlük hány darab megrendelés jön? Hány féle terméket kínálsz?
Nem próbálták még feltörni, rajta keresztül adatokhoz hozzájutni?
Az ilyen jellegű biztonsági beállításokhoz sem kell profi informatikai tudás? Csak menükből kattintgatva beállíthatók a szükséges dolgok, anélkül, hogy a programhoz is hozzá kellene nyúlni?
Ha ingyenes webshop kell valakinek akkor csak Webshop hun 3.0! Ajánlom mindenkinek nagyon jó webshop és nem bonyolult.
"Ha Ön is webáruházzal szeretné terjeszteni termékeit, de túl drágának találja az interneten fellelt megoldásokat, akkor válassza a Webshop Hun webáruház programot, és jusson webáruházhoz ingyen, mindösszesen a készítő bannerét kell a lap alján megjelenítenie 468x60-as méretben.
A letölthető webáruház programban nincs termék darab korlát, sem semmiféle mennyiségi korlátozás, azonnal használható a telepítés után amihez videó segítséget biztosítunk."
A shophoz tartozik fórum is ahol segíséget lehet kapni.
Valamint a youtubon videok is segítségre vannak!
Valamint rendelkezésre áll egy kézikönyv is hozzá ami igen hasznos!
Én ezt használom [link] címen.Ingyenes verzió is elégséges egy árúház inditáshoz. Kezelése egyszerű és nekem megbízhatoan üzemel nagyon elégedett vagyok vele
Fitetös modulokbol a következöket tartottam fontosnak
- Szállítási módonként megadható a szállítási ár
- Keresőbarát url
Meg kell emlitenem, hogy Androidos telefonra és IFonehoz még rendelés applikácio is van inen letölthető az androidos [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!