Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Adatvédelmi nyilatkozat? Más...

Adatvédelmi nyilatkozat? Más oldalak alapján? /Mennyiért?

Figyelt kérdés

Mennyiért lehet ilyet megíratni?

Ha több, más hasonló oldal alapján írom meg (kicsit átírva), az gond lehet (lopkodás szempontból)?

Olyan oldalt, ahol csak adsense (és hasonló, vagy 'egyedi', oldalon elhelyezett) reklámból van pénz, mennyire ellenőriznek?

(szerintem csak webshop, nagyobb, fizetős szolgáltatásos, vagy nagyon látogatott oldalakat ellenőrizgetnek maguktól)

Bár gondolom most induló oldal olyan mintha nem is létezne, ráérek fél-1 év múlva ezen aggódni (hogy mennyire helyes).

2014. jan. 21. 19:10
 1/4 Német_Tibor ***** válasza:

Milyen szempontból kérdezed, hogy veszélyes-e? Ha NAV ellenőrzéstől tartasz, akkor attól félni nem nagyon kell. Nagy oldalakat nyilván ellenőrzik, de a kicsiket nem hiszem. Meg mi alapján állapítják meg, hogy pl egy egyedi bannert te szívességből vagy pénzért helyeztél ki.

Adatvédelmi nyilatkozatot meg akár te is meg tudod írni, de ha csináltatod, és nem sablonból készítik, akkor olyan 10-15 lehet max.

2014. jan. 21. 19:18
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi, akkor meg vagyok nyugodva :)

megírom, és majd ha úgy lesz pénzem majd átnézetem.

Csak én valahol mintha azt olvastam volna hogy min 30k, vagy lehet nem erre értette aki írta.

2014. jan. 21. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri rászánni a pénzt. ÁSZF-ed van? Az ugyanúgy fontos, sőt. A kettő együtt lesz 30k minimum, de inkább több szerintem. Én 60k-ra saccolnám, ha jó ügyvéddel csináltatod.
2014. jan. 23. 10:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Ászf se nagyon van még, és már rájöttem hogy az se egyszerű :D.

Az durva, nem gondoltam volna hogy ennyikbe kerül.

Még néhány hónapig biztos nem tudom megfizetni, még nem is dolgozok.

2014. jan. 23. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!