Mi a véleményetek a honlapról, illetve hogyan tudnám népszerűsiteni?
Első szembetűnő probléma: Chrome-ban egyáltalán nem jön be, a potenciális látogatók 2/3-a máris ki van zárva.
De Firefox-ban ránéztem. Egy fokkal jobb mint a korábbi verziója (láttam azt is), de még mindig át kéne gondolnod és ki kéne javítanod RENGETEG dolgot.
1. Világos háttéren világos szöveg nem olvasható.
2. Nem menő az, ha 86x kiírod az oldaladra, hogy AlexTV és még mutogatsz is rá. Ez inkább béna.
3. Senkit nem izgat, hogy másodpercre pontosan mikor indítottad az oldalad. Ez legyen meg a személyes naplódban, mint mérföldkő, de a honlapon csak a helyet veszi el. Ugyanígy a kilométeres copyright sorozattal a lap alján. Felesleges 20x leírni, hogy 2013.
4. Látszik az igénytelenség: nem olvasod át mit teszel ki. Például nem egyszer szerepel óriási betűkkel a főoldalon: "Neked késztült!".
5. A szavazás formról hiányzik a submit gomb.
6. A naptár nem jelenik meg.
7. Az about me egyrészt indokolatlanul angol fejléccel rendelkezik a teljesen magyar honlapon, másrészt a szövegnek semmi értelme sem önmagában, sem a honlapra kirakva. "Aki ismer, tudja milyen vagyok." Ez nem bemutatkozás. A bemutatkozás azoknak szól akik NEM ismernek. Ha nem mondasz semmit magadról, akkor nem kell bemutatkozás blokk.
8. Tele van az oldal helyesírási hibákkal, elgépelésekkel, hiányos mondatszerkezetekkel.
9. A partnerek oldalon a lap alja teljesen szét van esve.
10. Hiába írod ki, hogy nyomjanak egy lájkot Facebook-on, ha nincs ott a lájk gomb.
A népszerűsítést felejtsd el.
nincs jogosultságom megnézni :(
még mindig annyira sárga? :D
Sokak örömére az oldalamat megszüntettem!
Helyette amit eredetileg is akartam csak egy blogot csinálok!
Az AlexTV-ben úgyis sok olyan dolog volt amit már nem birtam tovább újjitani így DELETE.
Ja és majd az új honlapom majd jobb sablonú lesz nem narancssárga, illetve sokak szerint a sárga alapon sárga betűk helyet majd lesz élénk szemet nem zavaró szín és jó látható olvasható szöveggel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!