Gáz az, ha 22 évesen G-portalon szeretnék blogot vezetni? Bővebben lent.
Mindig ott írtam, ott kezdtem el, tulajdonképpen ott "nőttem" fel. Kihagytam kb. egy évet, most csináltam egy wp blogot, értem is a működését nem ezzel van a gond... inkább valahogy idegen, hiányzik a régi felületem ahol őszinte tudtam lenni.
Pláne, böngészkedtem egy keveset, és igencsak súrolom a felső "korhatárt" a g-portalon. :(
A Wordpress nagyon szar.
Szerintem használj valamilyen online blogszolgáltatást.
Szerintem pedig a blog színvonala egyáltalán nem a blogmotortól/szolgáltatótól függ (maximum "profibb cuccal" előkelőbb kivitelezésű lehet, ha ez annyira számít.)
Tehát egyáltalán nem gáz, hogy 22 évesen Gportalt használsz, ha neked jól esik. Ha pedig még értelmes is érdekes is a blogod, a szolgáltató nagyjából lényegtelen (szerintem, de nem vagyok nagy blogger)
Szerintem, ha csak hobbiból blogsz, akkor semmi akadálya a Gportal-nak. Egyébként tudok olyanokról, akik 40 felé közelítve is a géportálon lógnak, még ha az ottani felhasználók többsége tizenéves, akkor is - szóval nem ciki.
Ha profi blogot írnál, széles közönségnek, esetleg szakmait, akkor már inkább azt mondanám, hogy fontolj meg egy saját tárhelyet valami komolyabb publikálószkripttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!