Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek el lehet adni...

Szerintetek el lehet adni külföldre egy Wordpress alapú weboldalt?

Figyelt kérdés
Gyönyörű, persze fizetős sablonnal, Wordpress tartalomkezelővel eladható külföldre ez? Lenne egy vállalkozó, aki csináltatna weboldalt, de mivel valami komoly designra lenne szükség, ezért gondoltunk a Wordpress-re (vagy megcsinálhatjuk egyedi kóddal is, de az sokkal több munka, kevésbé szép és a több munka miatt drágább is a vevőnek). A Wordpress-t haladó szinten kezelem. Mit gondoltok erről?
2014. jan. 14. 16:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha számít a gyorsaság és nagy látogatottságú lesz az oldal, akkor nem. Ha ezek nem nagyon számítanak, akkor igen.
2014. jan. 14. 17:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy egy kisvárosi étteremnek (mert erről van szó) olyan nagy látogatottsága lenne, persze napi többezres forgalomnál már én sem vállalnám be ezt. De itt úgy gondolom, fontosabb a jó design és az olcsó kivitelezés. Egy fizetős sablonnal pedig eleve gyorsan és olcsón el tudnánk végezni a dolgot.
2014. jan. 14. 17:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor csináld Wordpress-el, szerintem.
2014. jan. 14. 18:38
 4/11 anonim ***** válasza:

Megcsinálható, csak persze idő arányosan, akkor ez ha kevesebb munka, kevesebb pénz.

Mondjuk egy haladónál lehet kicsit több tudás nem ártana.

2014. jan. 14. 19:31
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha külföldi, azaz ausztriai, akkor ne olcsóságon legyen a hangsúly.

Messze többet hajlandóak fizetni egy jó, gyors, reszponzív oldalért mint ide haza a tehetősebb üzletemberek.

(Tudom, mert többet is készítettem már ausztriai/német/svájci szállodáknak)

2014. jan. 15. 07:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Szerintem itt kisebb kaliberű dologról van szó, mint egy szálloda oldala, semmi extráról nem lenne szó, ezért gondoltam, hogy jobb lenne ajánlani az illetőnek a Wordpresst. Igen, ausztriai vállalkozóról lenne sző, de keleti származású emberről.
2014. jan. 15. 11:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Az oldal meg természetesen reszponzív lenne, de ez Wordpress-ben sem akadály.
2014. jan. 15. 12:00
 8/11 jonyka01 válasza:
47%

Ilyen weblap esetén nincs a wordpress-el semmi baj. Ha komolyabb és nagyforgalmú alkalmazásról lenne szó, érdemes lenne kódolni, nulláról, esetleg MVC-ben, esetleg egy bootstrap témára építeni. Viszont egy étteremnek bőven elég. Biztonság szempontjából valamivel jobb a Joomla, SEO oldalról viszon a WP jobb.

Csak ügyesen!

2014. jan. 15. 22:00
 9/11 anonim ***** válasza:

"Biztonság szempontjából valamivel jobb a Joomla"

Ezt ugye nem gondoltad komolyan!?

2014. jan. 16. 10:39
 10/11 anonim ***** válasza:

A Joomla egy irdatlan gány rendszer.

A Wordpress alap rendszere sokkal jobb, illetve azért a pluginok nagy része is megbízhatóbb, mint a Joomla-sok.

2014. jan. 16. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!