Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Átirányítást iframbe helyezett...

Átirányítást iframbe helyezett php kóddal hogy lehet megcsinálni?

Figyelt kérdés

<?php

Header( "HTTP/1.1 301 Moved Permanently" );

Header( "Location: [link] ) ;

?>

Ezt raktam ifamebe, de a keretben hajtódik végre, én meg a szülőben akarom, hogy végre hajtódjon (parent)

Ezt szeretném megoldani.

2009. dec. 1. 19:32
 1/4 A kérdező kommentje:

header("Window-target:_parent");

Ezzel a kiegészítéssel sem megy!

2009. dec. 1. 19:42
 2/4 anonim ***** válasza:
miért teszed iframebe?
2009. dec. 1. 22:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Mert olyan oldalra akarom rakni az iframet ahol nem lehet használni a php sem és a htaccess-t sem. (Blog.hu)
2009. dec. 2. 09:21
 4/4 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy amint valami kimenet van az oldalon, nem tudsz már header-t küldeni, tehát a php redirect csak akkor menne, ha az adott oldalon minden egyéb előtt hajtod végre. Esetedben én javascript parent.location.href-fel oldanám meg plusz kitennék a google-nek egy 'Az oldal a [link] címre költözött' linket. Ez elég gáz megoldás, de szerintem más nem jöhet szóba.
2009. dec. 2. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!