Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudom internetelérés...

Hogyan tudom internetelérés nélkül a gépemen megnézni, szerkesztgetni a weblapomat? A php fájl-al nem sikerül csinálnom semmit, csak szerveren.

Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
Há PHP-hez fel kell rakni egy virtuális szervert. Mégpedig ezt a hármat: Apache, PHP, MySQL, vagy egybe felrakod a AppServert. Én ilyet tanulok, ha kellenek odaadom, leírással együtt szájbarágósan, még elrontani sem tudod.
2009. nov. 30. 22:03
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

töltsd le, telepítsd fel. ez ilyen minden egybe varázslat.

a feltelepített mappa 'www' alkönyvtárába másold a honlapodat mappába rendezve és a böngésződből a http://localhost/mappa neve a honlaphoz/ címen érheted el a lapot.

2009. nov. 30. 22:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek köszönöm a választ, az első válaszolótól pedig szívesen fogadnám a felajánlást, ugyanis szeretnék kicsit jobban elmerülni a témában. Hogyan tudjuk ezt megoldani?
2009. dec. 1. 01:11
 4/8 anonim ***** válasza:
első, szerinted az apache, mysql, php Virtuális Szerver? Legyél már tisztában a fogalmakkal mielőtt lejáratod magad és hülyeségeket mondasz másnak.
2009. dec. 1. 09:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Jaj nem is néztem, tényleg :D. Mind a három virtuális szervert fel kell ám rakni ;-D. Hatalmas, egyesek miket írnak.
2009. dec. 1. 09:47
 6/8 anonim ***** válasza:
xampp csomagot tedd fel és kész
2009. dec. 1. 10:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Feltettem a "wampserver 2.0" -át, de nem igazán vágom, hogy hogyan tovább. Ebben még kérhetek segítséget?
2009. dec. 1. 18:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Írj e-mailt privátba és akkor segítek (első vok).
2009. dec. 2. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!