Csekkolnátok a blogom?
Ez most komoly!?
ezért egy egész blog:
"Kezdetek kezdete
Szeretettel köszöntelek a blogomon! Remélem tetszeni fog. Van pár dolog amit tudnotok kell.
Ez a blog a mindennapjaimról fog szólni.
Ha nem tetszik, (a blog) írsz ez alá a bejegyz. alá kritikát szerinted miért nem jó, és én ezen megpróbálok változtatni.
A bejegyzéseim alatt sokszor lesz zene.
Szeretném, hogyha idetalálnál kicsit körülnéznél és szavaznál, tetszik-e az oldal. (Nem kötelező, de feldobnátok vele:D).
Kissé zöldfülü vagyok, mint ahogy a blogom is, ezt nézzétek el nekem, ez az első blogom.
Nos, egyenlőre ennyi lenne. A bejegyzéseimbe előre is bocsi a helyesírási hibák/rövidítések miatt."
azért a fényképes megörökítést mellőzd a WC -ben történő "nagy alakítás" -odról.
lehet neked szép, vagy jó, és emlékezni akarsz rá...
szerintem nem rossz ötlet. ha tényleg érdekes dolgok történnek veled és jól tudsz fogalmazni akkor nem lehet rossz. de azért a helyesírási hibákra figyelj oda, mert az nem szép szerintem egy blogon, amit nem egy ember néz. ajánlom hogy elősször írd be word-be és ott persze állítsd be a helyesírás ellenőrzőt aztán másold át a szöveget.
nekem is van egy blogom. én is blogspottal csináltam ha akarsz írj privit és válaszolok a szerkesztéssel való kérdéseidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!