Ingyen weboldal keszites?
Én a Gportal-t ajánlom : rengeteg szebbnél-szebb kész skin közül válogathatsz és testre szabhatod az egyéniséged szerint a weboldalad.
Kész modulokat ajánl fel a rendszer, csak használnod kell (óra, naptár, látogatószámoló, fórum, vendégkönyv, kapcsolatfelvétel, képtár, stb.)...
Több olyan ismerősömnek ajánlottam már, akik soha nem készítettek addig weboldalt, semmiféle előképzettségük nincs, abszolút kezdő számítógépezők : 1 nap alatt klassz weboldalt csináltak maguknak! :D
Sőt, most látom, hogy még tart az "örökös portál" akció (egyszeri 500 Ft-os SMS-ért örökre megváltható a portál, ez egyébként máskor 1 éves díj ára), december 1-ig...
www.ucoz.hu
Nagyon jó,mert aki regizik nálad,azt kijelölheted moderátornak vagy bárminek..
www.lapunk.hu
Bár ott nem lehet most nagyon regizni...
Miért nem lehet a lapunk.hu -n regisztrálni én is megpróbáltam,de azt írta ki hogy "tiltva vagy te nem regisztrálhatsz"
miért írta ezt ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!