Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudok élő streamet...

Hogyan tudok élő streamet beilleszteni weboldalba?

Figyelt kérdés

Ilyet pl: JW Player, Flow Player, stb..

Ha nincs feltuntetve a beillesztő kod, akkor azt hol tudom kikeresni, és hogy tudnám berakni a weboldalba? TUDOM, hogy meg lehet ezt csinálni, mert már sokaknál láttam.

És köszi a válaszokat!

#weblap #HTML #élő #live beiillesztés
2014. jan. 4. 11:36
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Kérlek titeket, segítsetek! fontos
2014. jan. 4. 13:50
 2/12 anonim ***** válasza:

Ez ennél sokkal bonyolultabb.

Inkább nézegesd az ustream-et.

2014. jan. 4. 14:07
 3/12 A kérdező kommentje:

De mégis hogyan kell?

Az Ustream nem jo sajnos :(

2014. jan. 4. 14:21
 4/12 anonim ***** válasza:

Például ha a twitch.tv-n broadcast-olsz, akkor ezzel be tudod illeszteni a honlapodba elvileg:

[link]

De érdemes lehet megnézni, miket tud még az embed.ly

(Én nem próbáltam, csak találtam.)

2014. jan. 4. 14:22
 5/12 A kérdező kommentje:
Jó oldal, csak sajna nem használható arra, amire én szeretném.
2014. jan. 4. 14:35
 6/12 A kérdező kommentje:
ezt akarnám beliieszteni a saját oldalamba ::: [link] :::
2014. jan. 4. 14:58
 7/12 anonim ***** válasza:
Nyomj egy CTRL+U-t és másold át a lejátszó HTML kódját a te oldaladba. Kérdés, hogy T-Gyuszi mit szól hozzá, hogy lopod a stream-jét, hiszen ő korlátozza ennek megtekintését a regisztrált tagjaira. (Hozzáteszem, nem tudom milyen stream ez, nem látom, mert nem regisztrálok be az oldalra. Lehet nem is az övé, látom vannak itt TV csatornák.)
2014. jan. 4. 15:06
 8/12 A kérdező kommentje:
JW Player a lejátszó, de nem mutatja a lejátszónak a html-jét. Ahogy itt sem: [link] de ez már egy másik lejátszo. Ide nem kell regelni.
2014. jan. 4. 15:18
 9/12 anonim ***** válasza:

"nem mutatja a lejátszónak a html-jét"

De, ott van. Amit látsz az oldalon, az benne van a HTML kódban, amit kilistáz a böngésző. Keresd meg, annyit segítek, hogy egy <iframe> tag-et kell találnod és átmásolnod a saját oldaladra.

Chrome-al egyszerűbb megtalálni, ha a lejátszó felett jobbklikkelsz és az Elem megtekintése opciót választod. Egyből a lejátszó feletti tag-re ugrik.

2014. jan. 4. 15:36
 10/12 A kérdező kommentje:
Valóban ott van megtaláltam, csak ha be akarom illeszteni, akkor egy játékot rak be, és nem a lejátszot. [link] Ezt hozza be, és ezen van a stream, de ha beillesztem, egy játékot rak be.
2014. jan. 4. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!