Hogyan tudok logót készíteni?
Az igazán nagy kihívás kitalálni, hogy mit szeretnél. Azt mondd el, hogy mi kell. Szeretnél logót tervezni?
"Nem tudom ,hogy kell lementeni a logót"
Honnan? Te csináltad? Miben?
stb.
Bár fizetős de az AAA Logo és az Aurora 3DLogo...
Az AAA Logó egyszerűen kezelhető, több ezer szimbólum, alakzat van benne, vektorgrafikus. Az Aurora kezelése kicsit nehezebb, de 3D, animációk....:)
Menteni pedig Export logo for the WEB vagy valami hasonló. Én általában gifként mentem a méret miatt, de végül is attól függ mennyire "csicsás"
#2 -es, gondolom a kérdező facebook -on "oldalt" akar készíteni, mert ha már a "hogyan készítsünk logót" -nál elakad...
( [link] )
Akkor nem valószínű, hogy bármi fogalma lenne a dinamikus weboldalakról. ;-)
Kérdező: az imént linkelt számodra lehet ismeretlen weboldal találati eredményeit ha átnézed, magad is megtanulhatsz akár pár kattintással logót készíteni.
Siman elmented mint a bejelentkezo oldalt mint *.htm kiterjesztesu fajlt.
Tovabba Google kepkeresojebe beirod: facebook logo (vagy hasonlo) es kidob tobb millio talalatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!