Pensacola kérdése:
Miért nem láttom a weblapomon a chat ablakott?
Figyelt kérdés
most csináltam egy ingyenes web lapot,akartam egy üzi falat csinálni html-s kódosat de csak egy keretett látni a szerkesztőbe,ha el mentem akkor még azt se láttom..valami hiányzik a gépről vagy a böngészőből?2014. jan. 2. 10:43
1/1 Drone007 válasza:
Sajnos azoknak, akik ide írnak nem erősségük a gondolatolvasás. Egy url sokat segítene, vagyis a "web lapod" címe.
Én úgy tippelem, ez programozási hiba lesz, valószínűleg nem implementáltad a backendben a megfelelő függvényt, esetleg nem konfiguráltad az alkalmazást. Biztos tudod mire gondoltam ugye? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!