Hogy tudok honlapot csinálni saját domain-nal?
Már régóta csinálok honlapot az okhost jóvoltából.
Csakhogy eléggé korlátolt vagyok mindenben és sokszor nem működnek a funkciók.
Páran javasolták hogy csináljak saját weboldalt, mert szinte fillérekért is lehet.
Szóval kellene egy domain cím, egy tárhely (ftp eléréssel), mysql adatbázis, email küldési lehetőség
a kérdésem az lenne hogy melyik szolgáltatónál előnyős honlapot csinálni?
Ha csak egy viszonylag kis fogralmú, esetleg csak saját fejlesztésre szolgáló oldalt akarsz, akkor valami olcsó szolgáltató elég.
Pl.: [link]
Ha valami komolyabb forgalmú oldalnak kell, akkor valami drágább, minőségibb hostingot.
Igen, nem akarok nagy forgalmú filmet, egy egyszerű honlapot szeretnék. Tutorialok alapján és saját magam készítettem egy kisebb rendszert.
Amit ajánlottál ott a legkisebb (990ft-os csomag)
100 mb-ot ad
A nagyobb (3900 Ft -os csomag)
1000 mb-ot ad és korlátlan addon domain
a kérdés az lenne hogy
100 mb elég egy honlap üzemeltetéséhez (vagy nagyon minimálisnak kell lennie)
Kisebb oldalnak elég.
De azért én inkább a nagyobbat választanám a helyedben, évi 4000 Ft szerintem elég olcsó így is.
De első körben akár ingyenes tárhelyet is kipróbálhatsz ingyenes domainnel vagy aldomainnel, de a domain nevet akár veheted is.
Nekem itt van ingyenes tárhelyem [link] egy .tk-s ingyenes domain névvel, de van arra is lehetőség, hogy ingyen regisztrálj náluk egy aldomaint. A .hu domain az persze itt is fizetős, de nem olyan vészes az ára.
3/4 igen szerintem sem kerül sokba, köszönöm...
4/4 itt kicsit drága a domain név szerintem, viszont jó hogy ingyenes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!