Hogyan lehet egy weblapon megjeleníteni (ha lehet JavaScript-tel) a könyvjelzősávot/könyvjelzőket?
böngészőfüggő..
egyébként amit mondasz, az a chrome-ban alapból benne van, milyen böngészőről van szó?
Ha a Beállítások menüpont alatt az "Induláskor" rész alatt a z "Új lap oldal megnyitása" van megadva, akkor az első és az új nyitott ablakokon a legtöbbet felkeresett oldaladat mutatja + Google keresőt.
Illetve ha jól látom, akkor nálam is csak új lapnál mutatja a könyvjelzőket. Ha megnyitok egy oldalt, akkor elrejti. Pontos Chrome verzió: 31.0.1650.63 m
akkor biztos rosszul fogalmaztam
új lapot generálok magamnak (én írom a kódját) és szerettem volna ha megjelenik rajta a könyvjelzősáv és nem pedig az eddíg is általam használt új lapot (senkinek nem megy piros kéz mert biztos én hibáztam)tehát továbbra is nyitott a kérdés
Jah hogy te azt szeretnéd javíts ki ha tévednék, hogy az oldaladon lenne egy külön menüsor ami a felhasználó által mentett "kedvenc" oldalalat jeleníti meg.
Ehhez php+mysql szükséges. Azaz egy a ccélra felkészített adatbázisra( kell egy uid rekord mint elsődleges kulcs) és egy másik tábla ahol felsorolásképp szerepelnek a kedvenc oldalak. Mindezt én személy szerint ajax kéréssel olvastatnám ki az adatbázisból. Példakódot most nem írnék nézz utána a mysqlnak ês az ajaxnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!