Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hol találok ilyen programozót?

Hol találok ilyen programozót?

Figyelt kérdés
Sziasztok szeretnék blogger-re egy saját egyedi témát készíteni aminek a html+css részét meg is tudom csinálni viszont xml-be nem tudom megírni... tehát nekem az kéne hogy a html-ből csináljon valaki xml-t csak az alapdolgokról lenne szó ha tudtok linkelnétek egy két fórumot vagy weboldalt ahol találok ilyen embereket?

2013. dec. 28. 01:16
 1/3 anonim ***** válasza:

na de..

ha tudsz html-ül, akkor miből tart egy xml-t legyártani?

már tudod, hogy hogy működik..

2013. dec. 28. 02:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Egész egyszerűen annyit kell csinálnod, hogy fogsz egy kész Blogger témát, és az ott levő <b:akármi> tag-ek közötti részeket lecseréled a te saját HTML/CSS kódodra. Ezeket a <b:akármi> tag-eket meg hagyhatod, ahol vannak.
2013. dec. 28. 12:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok már próbáltam de nem működik nem tudim kiíratni a posztokat... pedig értem hogy hogyan működik csak nem találok hozzá leírást hogy mi az a kód amivel ki lehet írni a bejegyzéseket mindennap próbálkozokde nem sikerül.... :S
2013. dec. 28. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!