Van itt olyan személy, aki ért és tudja a weblapkészítést?
Én érteni, és tudni is, de CSS -ben weblapot nem igen tudok csinálni.
Ahhoz kell HTML is minimum. :-)
Sok sikert CSS-ben önmagában nem fog menni. :)
HTML is kell ám hozzá.
"Vállal-e valaki weblapkészítést?"
Igen! pl. én is, és még több tucat ember aki olvassa ezt.
Az igazi kérdés, mennyid van rá, és mikorra kell.
Mert ha kevéske akad, akkor maximum valami kezdővel tudod megcsináltatni.
Ha egy normális árat megtudsz fizetni, akkor akár engem is megbízhatsz vele.
Ha valami miatt még idén kell, akkor mindenképp gyakorlott emberrel kell készíttetni, és nem egy kezdővel, és mivel már ünnepek kezdődnek, nem is lesz olcsó...
Ha esetleg megírnád mi is a feladat (akár körvonalakban), mikkorra kellene, akkor tudnánk konkrétabbat is mondani.
Ja'h és ezt a HTML-CSS -t gondold alaposan át.
Nem jó dolog, ha egy fejlesztőre utalod magad, akár a legapróbb tartalmi dolog átírásában is...
Egy dinamikus oldalt elkészíteni, már nem nagy ördöngösség, és a te szempontodból sokkal jobb, mint minden apróbb tartalmi módosításért, bővítésért fizetni...
Persze az is lehet hogy egy kész CMS (pl. WP) -hez kell a weblap vázat megalkotni.
Ami igaz, a statikus oldallal szembe már te tudod szerkesztetni a tartalmát, de nem árt ilyenkor olyat keresni aki ért is a WP témák készítéséhez...
Mint írtam kicsit konkretizálhatnád. :-)
Szóval egy gyermekkönyvtárakkal kapcsolatos weboldalt szeretnék. Nem kell túl bonyolult. A határidő 2014 január eleje ha lehetséges.
Az ára pedig jó lenne ha olcsón meg tudnád csinálni.
Akkor ha jól értem még grafika sincs...
Ingyenes lehetőség, ha valamely össze klikkelős oldalt használtok.
pl. Gportal, Eoldal, és társai...
Ezek ingyenesek, némi informatikai ismeretet igényel, viszonylag könnyen össze tudod hozni, a rendszer korlátain belül.
Másik "ingyenes" lehetőség, ha olyan szolgáltatót keresel meg, aki tárhelymellé ingyen ad egy alap szerkeszthetős oldalt, rövid távon megéri mert tárhelyhez kapsz ingyen oldalt is, és maximum a tartalmát kell megszerkesztened.
DE ezek nagyon alap kis oldal, és tárhely ára általában költségesebb (viszont az olcsó tárhelyekhez képest stabilabb, gyorsabb).
Aztán van lehetőség oclsó tárhely + domaint venni és arra lekódoltatni egy oldalt.
A tárhely és domain akár 3-4 ezerből is meglehet 1 évre.
Viszont az ilyen olcsók általában elég leterheltek, mivel ahhoz hogy a szervert üzemeltetni tudják több ezer másik weblappal kell osztozkodni a szerver teljesítményén.
Az hogy a weboldalt kivel csináltatjátok rá, már nem határozza meg a tárhelyet.
Olocsón megcsinálják sokan a statikus lapot, ami igaz olcsó, gyorsan megvan, olcsó tárhelyen se olyan veszett lassú mint egy WP.
DE mint írtam mindig a fejlesztőre leszel utalva, ha átakarsz valamit írni, és nem értesz a HTML -hez.
Vagy ami közép kategóriás weblap készítés, ha egy WP oldalt készítettsz, ekkor nem leszel olyan mértékben a fejlesztőre utalva, és bármikor magad is átírhatod a tartalmát, de nem szabad elrugaszkodni, a WP -hez elérhető pluginoktól, és olcsó tárhelyen elég döcögős lehet a működése.
A 3. kategória, ha egyedi igényre fejlesztett rendszert igényelsz. ennek előnye, hogy olcsó tárhelyen is gyorsan mükődik mivel nincs tele rengeteg nem használt kódelemmel, és akár egyedi kéréseket is lekódolnak...
DE a fejlesztő csapatra kell hagyatkoznod későbbiekben az oldal fejlesztésére, mivel nem egy jól dokumentált publikus CMS -ről lesz szó, de ez nem gond, ha meg elégedsz a csapat munkájával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!