Tudtok nekem olyat mondani amivel jobbá tudom tenni a honlapomat?
Figyelt kérdés
van egy honlapom (farkasos) és (idézetes) honlapok és minél több "extrát" akarok rakni bele.. pl: zene lejátszot.. de azt nem tudom h h kell.. de érdekelne hogy még mivel tudnám feldobni .. tippek?2013. dec. 13. 11:40
3/7 anonim válasza:
az elsőnek a fejléce nem az igazi.
a másiknak pedig a jobb alsó sarkából tedd át a dolgokat a tetejére, meg változtasd meg a betűszínt.
4/7 anonim válasza:
Az első 3 válaszból úgy sejtem, hogy volt itt valaha link is, csak töröltette valaki.
Sebaj, akkor általánosságban szólok.
Az én véleményem és tanácsom: egy honlap nem attól lesz jó, hogy minden csillivilli szirszart ráaggatsz. Sőt, jó eséllyel még el is ronthatod az összképet, akár csak azzal, hogy elvonod a figyelmet a tartalomról. A zenelejátszó tök felesleges, mert az emberek nem a honlapodon fognak zenét hallgatni, pláne nem a te kedvencedet. Ugyanígy a honlapra rakható órák: senki nem ott fogja nézni az időt. Csak az értékes helyet vennéd el a tartalomtól.
Szóval szerintem ne akarj extrákat.
5/7 anonim válasza:
az a vicc hogy nem volt link.. :D pedig úgy még értelme is lenne a kérdésnek
6/7 anonim válasza:
Jah, vagyúgy :D akkor grat a kreativitásodhoz / mentalista képességeidhez :D (#3-as hsz kapcsán)
7/7 anonim válasza:
Másik témában volt korábban link... (azt lehet össze tévesztettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!