Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mit jelent az, hogy hivatalos...

ArrowFan kérdése:

Mit jelent az, hogy hivatalos oldal (bővebb lent)?

Figyelt kérdés
Néztem egy rajongói oldalt és az volt a böngésző fejlécébe írva, hogy "Xy című sorozat hivatalos magyar rajongói oldala". Nekem, hogy lehet hivatalos oldalam egy sorozatról?

2013. dec. 12. 21:14
 1/8 uno20001 ***** válasza:
83%

Úgy, hogy csinálsz.

Amúgy meg csak elnevezték magukat hivatalos oldalnak.

2013. dec. 12. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Sajnos az emberek szeretnek összekutyulni mindent. Hivatalos oldal az lenne,ha mondjuk az adott énekes vagy producere az,aki az oldalt úgymond jóváhagyta , létrehoztatta. Videóknál is szokott lenni olyan,hogy official, ez azt jelentené,hogy az a klip,amit ők adtak ki,nem pedig a szomszéd Pistike énekli a számot.
2013. dec. 13. 09:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha egy sorozatról van egy rajongói oldalam mondhatnám "xy hivatalos rajongói oldala"?
2013. dec. 13. 14:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Mármint "Xy hivatalos magyar oldala" ezt kiírhatnám az oldalam böngésző fejlécébe?
2013. dec. 13. 16:35
 5/8 uno20001 ***** válasza:
Igen, ez az internet.
2013. dec. 14. 11:34
 6/8 anonim válasza:
Ahogy olvastam, ez áll az oldal címében: hivatalos magyar RAJONGÓI oldala. Hivatalos rajongói oldal, nem pedig hivatalos oldal. Általában ezzel arra céloz a szerkesztő, hogy az országban az ő weblapja volt az első, ő ismerte legelőször az adott sztárt, filmet, sorozatot, játékot, stb... Ezt annyiszor keverik az emberek. Ez a forma úgymond elfogadott. Viszont az, ha úgy írod, hivatalos oldal, akkor már nem annyira. Plusz ugye a jelentése is más.
2013. dec. 14. 22:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Az én oldalam nem az első rajongói oldal volt ebben a kategóriában, de már csak az enyém és egy másik szerkesztő oldala van. Akkor így már nem mondhatom?
2013. dec. 15. 10:00
 8/8 anonim válasza:
Igazából, írhatod, ezen nem fog múlni semmi. :)
2013. dec. 15. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!