Mire jó a ProductModel itemscope? Olyan esetre, ha nem konkrét termékről van szó, hanem mondjuk egy szériáról vagy egy egyedi konfigurációban kérhető gépről?
Sejtem, hogy valamilyen ecommerce alkalmazásról beszélsz, de azért igazán kontextusba helyezhetnéd a kérdésedet, mert így nincs sok értelme.
Első ránézésre egy ProductModel nemes egyszerűséggel egy adott (egyedi) termék, vagy egy terméksorozat valamely tulajdonságait rögzíti, legalábbis a nevéből kiindulva.
Ha elárulod, miről van szó, valaki biztosan tudni fogja a pontos választ.
Strukturált adat html kódban a microdata formátum szerint.
Itt viszonylag jól le van írva. Egy szériát még meg lehet határozni szövegesen, de egy egyedi igényekre szánt termék annyira absztrakt fogalom, hogy nem nagyon lesz mit oda megadni; bár az egyedi igények kiszolgálásának, mint szolgáltatásnak (jelen esetben Product) lehet adni egy termékkódot...
Én erre gondoltam,hogy ezt használnám azokra,amik nem termékek,csak az a gondom,hogy nem tudom jól értelmezem,hogy ez arra való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!