Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy tudok a weboldalamra...

Hogy tudok a weboldalamra hasonló megoldást készíteni?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy nevezik azt, mikor egy weboldalon a tartalmat több "oldalra" tördelik.

Példának a youtube megoldását tudom felhozni.

Pl: http://www.youtube.com/results?search_query=example&sm=12

Itt ugye a több millió találatot, nem egy oldalon jeleníti meg, hanem több oldalra tördeli a tartalmat, amik között úgy tudunk ugrálni, hogy a tartalom alatt lévő számokra/oldalak számára kattintunk, így behozza az adott oldalt.

Az érdekelne, hogy ezt hogy tudom saját weboldalamon dinamikusan megoldani? Tudtok erről valami videót küldeni? Jó az angol nyelvű is.

2013. nov. 27. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Valami PHP alapú paginator kéne neked.

G.

2013. nov. 27. 17:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. :) Ennyi nekem elég is. Találtam videókat a "PHP pagination" kulcsszavakra keresve. :)
2013. nov. 27. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:

PHP pl. GET paraméter -ben egy start szám, amit lapozáskor növelsz csökkentesz...

ez a start szám, pedig az SQL lekérdezésben a Limit utáni értéket befolyásolja, hogy hányadik elemtől, mennyi darabot listázzon.

Persze a kérdés mivoltából is látszik, hogy nem hogy a PHP részével, de az SQL részével se vagy tisztába, így kizárt, hogy bármilyen részletes videó alapján is megcsináld saját oldaladon, amíg az alap ismereteket nem sajátítod el.

2013. nov. 27. 18:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezt hát csoda történik...

[link]

2013. nov. 27. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!