Diamondtiara kérdése:

Tetszik a blogom?

Figyelt kérdés

[link]

tudom hogy nem valami profi meg hogy még hiányos de kérlek vegyétek figyelembe hogy csak 11 éves vagyok. nem rég kezdtem ezért hiányos. kérlek nézzétek meg és ha valamit még javasoltok írjátok meg az elérhetőségekhez! és kérlek szavazzatok is ha van kedvetek! nagyon köszönöm:diamond

2013. nov. 24. 18:08
1 2
 1/11 scoobyhun válasza:

Oké hogy 11 éves vagy, de azt tudhatnád, hogy a személyneveket nagy kezdőbetűvel szokás írni.A helyesírásod pocsék.Ha nem tudod hogyan kell írni egy angol nevet akkor inkább nézd meg a Google-ban.

"zene ki ne szeretné?"

ilyen nincs.

Zene, Ki ne szeretné? vagy A zenét ki ne szeretné?

Szerintem kezdj el jól fogalmazni és az írásodnak legyen valami értéke különben a kutya se fogja látogatni a blogodat.Bocsi ha durvának tűnt az írásom, nem szeretnélek megbántani, de sok hiba van benne.

2013. nov. 24. 18:18
 2/11 anonim ***** válasza:

#1 javaslatait kiegészítve:

Az elgépelésekre is ügyelj, hogy ne legyenek. Legyél igényes! Mielőtt publikálsz valamit, olvasd át figyelmesen. És ezt a gyakorlatot szokd meg, mert dolgozatnál, meg majd érettséginél (és később) is jól fog jönni, ha ezt már ösztönösen megcsinálod beadás előtt.

2013. nov. 25. 14:13
 3/11 anonim válasza:

Az első két válaszolóval egyetértek!

Viszont, mi a büdös francért kell a Filmes - izébe leírni, hogy miről szól az Alkonyat. Aki nem látta majd megnézi, erre te/ti elírod, hogy Edward vámpír, meg összeházasodnak. Amikor szerintem izgalmasabb lett volna, hogy Edward miért viselkedik furcsán és maaaaaaaaaaaaaaajd megtudják, hogy vámpír. Szépen lelőtted a poént!

2013. nov. 25. 15:44
 4/11 A kérdező kommentje:
excusez-moi. sajnálom! és köszönöm hogy megírtátok hogy mit gondoltok. most hogy így látom hogy miket hibáztam könnyebben ki tudom javítani. sajnos csak hétvégén van időm írni meg néha egy fél órácska hétköznap ezért azt szeretném kérni hogy ha van kedvetek gyertek ba jövő hét hétfőn is és akkor írjatok kommenteket! és mégegyszer köszönöm hogy őszinték voltatok! és mégegyszer bocsánat amiért ilyen szar lett a blogom-bocs a kifelyezésért-.
2013. nov. 25. 17:06
 5/11 scoobyhun válasza:
Magyarul nem tudsz, aztán itt meg franciául írogatsz:D
2013. nov. 25. 17:23
 6/11 A kérdező kommentje:
hát neked semmi sem jó? XD vicces.
2013. nov. 26. 15:32
 7/11 scoobyhun válasza:
De,csak furcsának tartom:D Véletlenül nem francia vagy?
2013. nov. 29. 14:14
 8/11 A kérdező kommentje:
hááááááááááááát. voltam 1 évet francia országban és elég sok ragadt ott rám. még tavaly. és egy kicsit megkopott a magyar tudásom. még csiszolom:)
2013. nov. 29. 16:31
 9/11 A kérdező kommentje:
oki. akk most nézhetitek a blogom! :D
2013. nov. 29. 17:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát még mindig egy kupac szar. Tényleg megtanulhatnál már igényesen fogalmazni, és megtanulni helyesen írni. A menupontok alatti szövegrészletek hiányosak.
2013. nov. 30. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!