Prestashop segítségével készítem webáruházam és nem működik a fizetés. Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Tudja esetleg valaki hogy mitől lehet hogy elkezdtem webáruházam szerkesztését, mivel már fent vannak a termékek élesben van.Volt is már megrendelés, de többen is jelentkeztek hogy a kosárban a fizetés gombra kattintva nem engedi tovább.Ez hogy lehet hogy korábban lehetett?Azóta nem lett elállítva semmi.Be van állítva hogy vendég is rendelhet, nem kell regisztráció,elfogadni sem kell a feltételeket.Én is kipróbáltam és nem működik...valami tanács?
2013. nov. 23. 21:33
1/2 anonim válasza:
pl. valami nem stimmel, pl. adatábzis, vagy egy config...
vagy csak valami más...
Keres meg egy hozzá értő céget, mi itt csak aktába tudunk lövöldözni.
2/2 anonim válasza:
mi itt csak aktába tudunk lövöldözni.
De oda aztán sűrűn.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!