Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy kell/hol érdemes blogot...

Hogy kell/hol érdemes blogot készíteni?

Figyelt kérdés

Abszolút antiszámítógépista vagyok, úgy magyarázzátok :)

Nem honlapot szeretnék, hanem egy olyan oldalt, amit úgy tudok gyakorlatilag vezetni, mint egy naplót, tudok képeket, videókat stb beszúrni, elkülönülő bejegyzéseket csinálni.

És szeretném, ha olyan lenne, hogy sokan lássák lehetőleg, olyan témában szeretném írni, ami lehet, hogy az adott dologban egy kicsit megváltoztatná az emberek látásmódját.

Nagyon szépen köszönöm, ha segítetek

2013. nov. 20. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bármelyik megfelel.

A bloggert mondjuk lehet, érdemesebb, ha már van google profilod.

2013. nov. 20. 22:55
 2/6 A kérdező kommentje:
mi az a google profil és mi az a blogger? Mondom, nem értek hozzá :)
2013. nov. 20. 22:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Blogger:

[link]

Google profil (vagy fiók) pedig az a regisztráció, amin keresztül használod a Google szolgáltatásait (Gmail, Google Drive, Youtube, Picasa, stb.). Ha van Gmail-es címed, akkor ebből minden van.

2013. nov. 20. 23:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Van :) Köszönöm szépen, hogy segítettél
2013. nov. 20. 23:11
 5/6 anonim ***** válasza:

A leírás alapján valóban neked egy blog kell. ( [link]

A korábban ajánlott blogger egy nagyon jó, testre szabható és készt megoldást nyújt, de vannak még más lehetőségek is.

2013. nov. 20. 23:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Én lehet, hogy belevágnék a helyedben valamilyen CMS rendszer kezelésébe.

Szerintem hamar meg lehet tanulni a kezelését, és nagyon szép oldalt lehet vele készíteni.

Mivel egy csomó fórum oldal van, hiszen sok sok millióan használnak ilyet, elboldogulnál...

Joomla, Wordpress, drupál...

2013. nov. 27. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!