Létezik olyan weblapszerkesztő oldal, ahol egy szerkesztő csapat külön saját fiókból szerkesztheti az oldalt?
Figyelt kérdés
Amit keresek, annak az a lényege, hogy a honlap és a fiók biztonságban legyen, ne lehessen akárhogy törölni. Milyen módja van egy ilyen, szerkesztőségre szabott oldal létrehozásának?
Az eddig általam használt [link] oldalon nincs ilyen lehetőség, amennyire én tudom.
2013. nov. 13. 21:40
1/8 soccerway válasza:
weblapszerkesztő oldal kell, de van egy csapatod aki szerkeszteni akarja, most akkor ki akarja megcsinálni a weboldalt?
2/8 edemmester válasza:
A google bloggeresetén van erre lehetőség.
4/8 anonim válasza:
Vagy megteheted, hogy tárhelyet regisztrálsz/bérelsz, rádobsz egy CMS-t és ott csinálsz különböző jogokkal ellátott felhasználókat. Ők nem fogják tudni törölni a fiókot.
5/8 A kérdező kommentje:
soccerway: Egy sémákkal használható oldalt keresek, ahova a szerkesztőség tagjai a saját cikkeiket saját fiókból szerkeszthetik!
Mindenképp ingyenes oldalt szeretnék használni.
Köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 14. 16:20
7/8 A kérdező kommentje:
edemmester: a blogger valóban kínál ilyen lehetőséget, de az is pénzbe kerül :/
2013. nov. 14. 16:52
8/8 edemmester válasza:
Nem kerül pénzbe. Én is használom ezt a lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!