Mit tegyek ha egy olyan weblapot akarok hogy a menübe be lehet lépni de az egyik menübe már csak azok akik tudják a jelszavat és ezt ne lehessen kikerülni a belépést?
pl megcsináltathatod, vagy magad megírod.
Mi a kérdés!? egy SESSION ellenőrzés, ha értéke pl. egyenlő a jelszóval, akkor láthatja, ha nem akkor jelszó bekérő form jelenik meg...
pl phpval, rámegy, ha nincs belépve a belépést mutatja, a bevan akkor a többit
nem kell usert sem létrehozni, ahogy én értem a kérdésed, csak EGY jelszó kell, amit kiosztasz több embernek. Belépésnél csak a jelszót kéred, ha megegyezik azzal amit megadtál, akkor $_SESSION['be'] =true, ja meg oldal tetején indítsd el a sessiont, aztán ellenőrizd hogy az oldalt vagy a belépést mutatod (session start if isset session be oldal else belepes)
és erre nincs valamijen program?
nem vagyok jártas php-ban vagy valamijen video nekem az is joo lenne ha csak egy azonositot kér vagy valami ijesmit de mondjuk 10 ember tudja és mind a 10-nek legyen külön kódja...
lehetséges??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!