Qaxqaxqax kérdése:
JavaScript kód javításban tudna segíteni valaki?
Figyelt kérdés
Feladat:
Titkosítunk egy szöveget a karaktereltolás módszerével.
Az aktuális karakter helyett a kódtáblában, tőle az általunk megadott eltolással feljebb, illetve lejjebb levő karaktert írjuk a szövegbe.
Az eltolást a p(x,y)=x+3*(y mod 2) polinommal számítsuk ki, ahol x az általunk megadott eltolás, y pedig az aktuális karakterpozíció értéke.
A kódom:
A hiba:
undefined lesz az alert kiíratandó értéke.
A válaszokat előre is köszi(:
2013. nov. 12. 17:57
1/4 anonim válasza:
Gondolom nem Bakonyi Bitfaragó Bajnokság feladatsorából van ez. Sajnos nem tudtam eddig hogy kezdjem el. De köszi sokat segítettél, tudom is hol a hiba de sajnos nem árulhatom el mivel lehet ti vagytok a konkurencia. Sajnálom, de ha ez vigasztal december 7. én elküldöm a hibátlan kódunkat.:) és köszi még egyszer nagy help volt!
2/4 A kérdező kommentje:
Háth nagyon nincs mit már beadtam szal m1:D
Mind a 21et én magam egyedül oldottam meg és én vagyok a leggyengébb a csapatból szal szerintem ahogy mondtam tényleg m1. Ez ingyenbe volt (: Sok szerencsét a versenyen(:
2013. nov. 15. 06:51
4/4 A kérdező kommentje:
Majd meglátjuk, főleg ha az én kódom segített neked:D
2013. nov. 15. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!