Web Page maker - > Wysiwyg web builder váltás? Változáskövetés, de hogyan?
Hali, régen a web page makert használtam weblapkészítéshez. Most ujra szükségem lenne egy hasonó programra, de ennek ujabb verzióját nem találok. A webbuider eddig jónak tünik, a müködése is hasonló. Egy dologra nem tudok rájönni: awpm-ben volt egy ghtml funkció, azaz ha valamit betettem több lapra, akkor akármelyiken megváltoztattam, az oldalam össze oldalán ugyanúgy változott. Ezt a WWB-ben nem találom, vagy mi erre a megoldás? Azaz ha például beszúrom a linkeket mindne oldalra, és valahol hiba van benne, ne kelljen minden oldalon javítani? Vagy ha beteszek egy "mi frissült" feliratot, és azt kijavítom az egyik lapon, akkor a többi lap is lekövesse a változást.
Remélem érthető voltam, előre is kösz ha valaki tud segíteni.
A legtutibb weblapkészítő program: notepad++
Amiket írtál egy nagy rakás... szóval én elfelejteném mint aichermer-es nagypapa a világháborút!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!