Mit kellene csinálni az oldalamon?
Link:w.o.b-info.gportal.hu
Ja és milyen képszerkesztővel lehet olyan háttérképet csinálni mint wotinfo.gportal.hu-n lehet találni?
Ha feltetted azt a kérdést, hogy mit kellene csinálni az oldaladon, akkor a válasz az rá, hogy: törölni az egészet, mert céltalan.
A háttérképet többek között Photoshop-pal megcsinálhatod.
Azért a Társalgó chat modult csekkoljátok, a 21:02-es beírást! :D
A frászt, bemásolom:
"21:02 Magyar Rendőrség: A hatályos jogszabályok értelmében az Ön weboldala megsérti a szerzői jogokat. Amennyiben nem távolítja el a jogsértő tartalmat 72 órán belül, úgy a szerver üzemeltetői törlik az oldalt."
:DDD
--- A kérdésre rátérve:
Megnyitom az oldalt és keresni kell rajta a tartalmat. Jó igaz, nincs is, de arra akarok utalni, hogy az EGÉSZ kijelzőt kitölti a fejléc, görgetni kell. Ez nem felhasználóbarát.
A mozaikolt háttérbe ne tegyél szöveget, mert hülyén néz ki, hogy a kép kitakarja a szöveg felső negyedét, a tartalomblokk meg az alsó negyedét. Ráadásul a maradék szövegen még középen ott virít az oldal neve, ami ráadásul nem is olvasható színű - szövegre szöveget ne tegyél.
+ Ennyiszer nem kell az arcomba tolni, hogy a wobinfón vagyok, elég egyszer, a fejlécben. Aminek a betűtípusát gondold újra szerintem.
inkább csinálj egy százmilliomodik 1d blogot légyszíves!
Ez annyira rossz, főleg hogy már pár hónapja is kiraktad, hogy tényleg töröld, és komolyan, még ezek a tiniblogok is jobbak.
Újra egy netszennyező webszemét.
Kérlek mond már el, hogy mi vezet arra, hogy ilyesmit csinálj? Otthon minden rendben van? Valaki bánt az iskolában? Megfelelési kényszerrel én felkeresnék egy pszichológust, szólj a szüleidnek, hogy gondjaid vannak, mert ha ezt nem kezelik, később elég durva lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!