Valaki segít weblapot csinálnom? Egy 4-5 db-ot, fizetek érte, mailen, skypon, , facen, személyesen, mindegy?
Ami mindenképpen kell: egyszerű, nagyszerű.... :D
Webáruház sem ártana, olyan, kosárba rakom, kifizetem bigyós.
Elég hülye vagyok a weboldal készítéshez, de azért igyekszem.
Tipp: ne hallgass olyan laikusokra, mint az első válaszoló. Ha webáruházat is akarsz akkor az alá már dinamikus rendszer kell, amit nem oldalszámban béreznek, vagy pedig ingyenes rendszert választasz ami még mindig jobb mint az ilyen összekattintgatós oldalak.
(pl.: wordpress, ebben még te is megtudod magadnak csinálni és úgy csak a design, tárhely, domain ára jön rá)
Mellesleg a .hu domain 2évre kb 3000Ft, nem tudom az első válaszában ez poén akart-e lenne, hogy drága.
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kellene 2 oldal ahol "nonprofit" szervként érdekes témában magyarázó, ismeretterjesztő, mentoráló adatokat közölnék.
Magyarul elmagyaráznék egy ma divatos és jónak hangzó dolgot. Lenne rá igény. Eléggé értem is a témát, és magyarázni is jól tudok. Mindkettőnek cél lenne hogy megtalálják a látogatók. Mind2 oldal átvitten a saját bizniszem stabilitását szolgálna elősegíteni.
Így hát esszenciális hogy a keresők könnyen megtalálják, gyorsan betöltsön az oldal, egyszerűen átlátható legyen.
Az hogy mivel teszem össze az oldalt meghatározza gondolom a sebességet, bugosságot, stb, nem?
Most szeretnék csinálni egy 3. oldalt is. Az egyik korábbi oldal (a 2 körül) ezt az oldalt hivatott felvezetni, érdeklődést kelteni irányába.
Itt fontos a kapcsolat, hogy lehessen kérdezni, át lehessen menni a másik oldalra (Amelyik az érdeklődést kelti) hogy olyan "hivatalos"-nak tűnjön.
A 4. oldal szintén az egyik informálósra épülne. Itt is fontos az átjárás, de itt szeretnék néhány terméket is hirdetni. Gyakorlatilag a hirdetésre épülne ez az oldal.
5. Az egyenlőre nem lényeg.
Ami kellene, tanács, persze jól jön, DE "MENTORt" keresnék.
Aki érti, aki megtanult weboldalt programozni, szerkeszteni stb. most értékesítheti is tudását.
Hasznos volt a link, én pozitívan értékeltem a válaszod.
Az az igazság hogy egy informálós oldalnak nem is kell dübörögnie a technológiától.
A webshophoz már komolyabb megoldást vadászok, de a link hasznos volt. Ezelőtt még nem próbálgattam ilyen típusú weblapszerkesztőt.
Mégegyszer kösz.
Nem mindegy a kereső szempontjából hogy mivel van összetéve az oldal? Ezt hogy érted?
Ha HTML írok egy oldalt, az nem lesz hátrányos helyzetben, nem?
Olcsón dolgoznak, a piaci árakhoz képest...
Viszont webárruházat nem fogsz egyedül üzemeltetni... Az nagggyon sok meló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!