Hogy lehetséges megoldani?
Helló!
Lenne egy kis gondom, elkezdtem készíteni egy weboldalt a dreamweaverben es nem sikerül megcsinálnom azt ,hogy mikor zoomolok az egerbol az oldalra akkor ne feher legyen a háttér körüli rész hanem automatikusan átméretezze a background imaget és töltse ki a megmaradt helyet.Ehhez szerintem javascript kell csak még sehol sem kaptam meg.
Arra gondol, hogy amikor CTRL+Görgővel nagyítod vagy kicsinyíted az oldalt akkor a háttere egy idő után megáll, és körülötte fehér marad egyébként css-be a háttér meghívása után:
background-repeat: repeat;
LOL dreamweaver, töltsd le a notepad++t és inkább abba tanulj meg weboldalt készíteni, sok problémát megspórolsz a későbbiekben.
De, hogy ne legyek haszontalan:
Ismétlődő (mozaik) háttér esetén az előttem válaszolóé a pont, ha pedig nyújtani akarsz egy adott képet, akkor:
background-size: 100% 100%;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!