Bloggal kapcsolatban segítene valaki?
Szeretnék egy blogot nyitni, sokan "inspiráltak" rá, rengeteg támogatást kaptam, és ugy gondoltam hogy megpróbálom. Több blognál láttam, bár nem tudom rá a megfelelő szót, de röviden ennyi lenne: Egy szó, amire rákattintunk, és egy oldalra irányít.
Hogyan lehet ezt elkészíteni, illetve mi ennek a "neve"? :)
Előre is köszönöm!:)
Ezt úgy híjvák, hogy "hivatkozás", rövidebben "link".
Az adott blogszerkesztő oldalon is ilyen gombot keress. :)
Hiperhivatkozásnak hívják.
HTML-ben így kell megírni: <a href="(A hivatkozás címe)" target="_blank"(<- ez nem fontos, csak ha azt akarod, hogy a hivatkozás másik fülön nyíljon meg, és ne az aktuális oldaon, vagyis a blogodon)>(A hivatkozás szövege)</a>
akár egy wordpress-t is használhatsz erre.
Vannak kifejezetten ilyen tárhelyek, ahol előre telepítetten megkapod a wordpresst.
Persze kitartásra és sok fórum olvasásra van szükség ahhoz, hogy belejöjj, de sztem menni fog!
Ha a google-ben keresel wordpress tárhelyre, legelől vannak a legjobbak! persze nem a fizetős, hanem a normál találat! Nem véletlen vannak ott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!