Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Gimp-be hogy lehet megcsinálni?

Gimp-be hogy lehet megcsinálni?

Figyelt kérdés
Van egy kis "game"-nek induló játékom mozog 3 kép egy weboldalon és onClick függvény segitségével ha rá klikkelsz a képre számolja a pontot. Gimp-el addig eljutottam, hogy kivágtam a képet és átlátszó háttéren van ez elvileg működik is de amikor a mozgó kép mellé klikkelek (akkor is számolja a pontot) érzi a fehér háttért. Hogy lehet megcsinálni, hogy CSAK a kijelölt terület legyen átlátszó háttéren ? A válaszokat előre is kösz !
2013. okt. 27. 09:08
 1/3 anonim ***** válasza:
attól hogy átlátszó, még ott van a kép.
2013. okt. 27. 09:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Amit kijelölök csak az legyen az a háttér. Más háttér nem.
2013. okt. 27. 09:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Nézz utána a MAP tag-nek. Akármilyen alakú linket készíthetsz, amin figyelheted az onClick-et is.

Példa:

[link]

Generátor (nem próbáltam):

[link]

2013. okt. 27. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!